luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterFOTO | Cei care primesc ajutor social au curățat trotuarele de zăpadă...

FOTO | Cei care primesc ajutor social au curățat trotuarele de zăpadă și gheață

Administrația locală din Adjud i-a pus la muncă pe cei care beneficiază de ajutor social. Persoanele apte de muncă au ajutat la curățarea trotuarelor de zăpadă și gheață.

„Adjudenii care primesc ajutor social au ajutat, ieri, la curățarea de zăpadă a trotuarelor din municipiu!

Vă rugăm să respectați munca tuturor celor care se ocupă de îngrijirea spațiilor verzi și de salubrizare și să păstrați curățenia orașului nostru!”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Săptămâna trecută, primarul municipiului Adjud, Florin Nechifor, a anunțat că beneficiarii de ajutor social, apți de muncă, care refuză să presteze orele de muncă în folosul comunității, vor fi scoși de pe lista acestui sprijin financiar.

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE