duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterFOTO COVID | Coadă de dricuri, fotografiată în fața spitalului din Craiova

FOTO COVID | Coadă de dricuri, fotografiată în fața spitalului din Craiova

O fotografie realizată marţi a dat naștere la comentarii pe rețelele sociale. O coadă de dricuri a umplut aleea de acces la Spitalul Județean de Urgență din Craiova.

Imaginea a fost postată pe rețeaua socială Reddit de către un utilizator și preluată de publicația locală Gazeta de Sud. Se pot vedea în imaginea de ansamblu o coadă formată din mai multe mașini mortuare, care își așteaptă rândul.

Imaginea este autentică, a confirmat pentru sursa citată managerul spitalului, Laurențiu Ivanovici, care a dat și lămuriri.

Situația prezentă în imagine a avut loc marți, când, într-adevăr, în spital au existat mai multe decese ale unor pacienți, a precizat managerul.

„Nu programăm decesele… Marți și miercuri au fost multe decese. Fotografia a fost făcută marți. Astăzi nu mai sunt”, a declarat managerul Laurențiu Ivanovici.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE