joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterFOTO Drumarii hrănesc caii sălbăticiți din Munții Aninei

FOTO Drumarii hrănesc caii sălbăticiți din Munții Aninei

Caii sălbatici de la Marila din județul Caraș-Severin se vor putea hrăni, de acum, din locurile amenajate pentru ei de drumarii care i-au întâlnit în apropiere de DN 57B. Cuceriți de frumusețea lor, oamenii au promis că le vor face o iesle ca să îi ajute să găsească mai ușor de mâncare pe perioada iernii și s-au ținut de cuvânt. 

În locurile pe care le-au amenajat, drumarii de la Districtele Oravița și Carașova le-au pus cailor fân, bulgări de sare și coceni de porumb.

Săptămâna trecută, drumarii de la SDN Caransebeș s-au întâlnit cu caii sălbatici pe DN 57B. Animalele au ieșit la drumul național după ce muncitorii au pus sare ca să combată poleiul.

Zona Anina este cunoscută pentru caii liberi din pădurile care străjuiesc orașul. Cabalinele provin de la fostele exploatări miniere și forestiere abandonate.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE