FOTO. Gala de deschidere TIFF Oradea 2024 adună sute de cinefili la Teatrul Regina Maria | Bihoreanul

Data:

spot_img

Cea de-a 7-a ediție a TIFF Oradea a început vineri seara, la ora 19, la Teatrul Regina Maria, cu o gală festivă ce a reunit sute de pasionați de film. Oaspeții au fost întâmpinați cu un covor roșu, prosecco, alune și un concert dedicat muzicii de film. Invitaţii şi-au etalat ţinutele şi s-au fotografiat la panoul TIFF.

Claudia Droc, managerul TIFF Oradea, a deschis oficial festivalul cu un discurs în care a mulţumit echipei şi publicului, remarcând numărul mare de participanţi: „Anul trecut aţi fost foarte mulţi, dar anul acesta sunteţi şi mai mulţi”.

Ea l-a invitat pe scenă pe Mihai Jurca, city managerul Oradiei, cel care a contribuit la aducerea TIFF în oraş în urmă cu şapte ani. Jurca a mulţumit echipei TIFF pentru buna organizare a festivalului, menţionându-i pe Tudor Giurgiu, directorul TIFF,  şi pe Cristian Hordilă, managerul festivalului.

Mai apoi publicul s-a bucurat de un concert special susţinut de Sebastian Burneci Trio. Formaţia a interpretat piese din coloanele sonore ale unor filme celebre, precum „Ascenseur pour l’échafaud”, „Taxi Driver” şi „Casablanca”, dar şi melodia românească „Iubirea noastră-i o vioară”, din filmul Paraşutiştii.

Proiecţia de deschidere a fost comedia americană „Foștii soți” (Ex-Husbands), regizată de Noah Pritzker, un film care explorează crizele masculine şi relaţiile familiale într-o notă uşor dramatică, cu accente de comedie.

Continuarea, în Bihoreanul.ro

Citește și: Inculpat în două dosare, Irinel Popescu vrea să fie ales și numit „academician”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto colaj: Bihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Noua lege a pensiilor extinde termenul de recalculare până la 75 de zile | Ziarul de Iași

Noua lege a pensiilor extinde termenul de recalculare până...

ISU Olt mobilizează echipe pentru informarea autorităților în zonele cu risc de inundații

Echipele ISU Olt, prezente sâmbătă în teren, oferă instruire...

Noi episoade severe de vreme, cu riscuri pe râurile Bârlad, Prut și Siret | Viața Liberă

După ploile torențiale recente, în Galați se anunță o...