FOTO. Litoralul românesc după sezon: prețuri mari și lipsă de investiții | Aktual24

Data:

spot_img

Litoralul românesc după sezon: în Eforie Nord, una dintre principalele destinații ale turiștilor, se remarcă stagnarea, lipsa investițiilor și prețurile mari, care sunt la fel de ridicate ca în plin sezon.

Una dintre principalele plângeri ale turiștilor este infrastructura. Drumurile spre plajă sunt pline de gropi și denivelări, iar familiile cu copii se confruntă cu dificultăți mari. Pentru a ajunge la plajă este nevoie de un cărucior „4×4” pentru a naviga printre gropi și pavele lipsă. La 34 de ani de la Revoluție, multe stațiuni de pe litoral par să fi rămas în aceeași stare de degradare, fără investiții semnificative sau modernizări.

Carmen, o turistă venită din Cluj împreună cu familia, s-a arătat dezamăgită de condiții și de prețurile mari. Pentru un prânz la o autoservire, a plătit aproape 300 de lei pentru patru persoane, 2 copii și doi adulți, alegând dintre cele mai ieftine produse.

Pe lângă infrastructura deficitară, stațiunea suferă din cauza unei dezvoltări haotice. Noile construcții apar fără respectarea unui plan urbanistic, ducând la un peisaj dezordonat. Blocurile și hotelurile, în special cele din prima linie, sunt construite fără a respecta reguli privind înălțimea sau designul, iar culorile clădirilor sunt adesea nepotrivite pentru peisajul de pe litoral. Această lipsă de coerență arhitecturală afectează grav aspectul vizual al stațiunii, care nu reflectă o destinație modernă și bine întreținută.

Continuarea și alte fotografii, în Aktual24.ro

Citește și: Thierry Breton își dă demisia din Comisia Europeană și o acuză pe Ursula von der Leyen de practici politice îndoielnice | Euractiv

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Aktual24)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce este foliculita și cum se manifestă?

Ce este foliculita și cum se manifestă? Foliculita este...

Avertismentul unei mari companii miniere. Dezvoltarea inteligenței artificiale ar putea duce la o penurie de cupru | Aktual24

Avertismentul unei mari companii miniere. Dezvoltarea inteligenței artificiale ar...

Milionarii plajelor refăcute de stat cu un miliard de euro

PressHub.ro a avut curiozitatea jurnalistică să verifice și să...

Vibrația misterioasă care a zguduit planeta timp de nouă zile | Aktual24

Topirea unui ghețar a declanșat, în septembrie anul trecut,...