marți, 3 august 2021
AcasăNewsletterFOTO Mobilizare generală la Arad: Sute de forțe de ordine, voluntari și...

FOTO Mobilizare generală la Arad: Sute de forțe de ordine, voluntari și un elicopter cauta un băiețel de 7 ani care a dispărut

Sute de forțe MAI și voluntari îl caută de aproape 24 de ore pe Sebastian Ionel Corbei, copilul de 7 ani, care a dispărut de acasă, din localitatea Vânători, județul Arad. Mama a alertat autoritățile, inițial spunând că băiatul era la joacă, apoi că a plecat la o stână din afara localității, notează românia24.ro.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad, împreună cu structurile teritoriale ale MAI, îl caută pe băiatul în vârstă de 7 ani, rătăcit în zona localității Vânători.

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați, sâmbătă, în jurul orei 19.00, de mama copilului, care le-a spus oamenilor legii că fiul ei, Sebastian Ionel Corbei, a plecat, în jurul orei 16.30, de acasă, la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.

alba24.rohttp://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE