sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterFOTO Scene horror la Sibiu: pacienți COVID, intubați, legați de paturi pentru...

FOTO Scene horror la Sibiu: pacienți COVID, intubați, legați de paturi pentru că se zvârcoleau

Un fost cadru medical care a lucrat la secția ATi a spitalului Clinic Județean Sibiu a povestit pentru Turnul Sfatului ce se întâmplă cu oamenii care ajung la secția de terapie intensivă: „sunt sedați imediat și legați de paturi”.

Persoana care a oferit aceste informații nu vrea să-și divulge identitatea de frica repercusiunilor, îi este teamă că și-ar putea pierde dreptul de liberă practică prin încălcarea confidențialității actului medical. Dar susține că va da declarații procurorilor dacă se va declanșa o anchetă, pentru că tot ceea ce spune poate fi probat. 

Cel mai șocant pentru Domnul S. este faptul că toți cei care ajung la ATI sunt sedați din primele ore. ”Pe un om cu insuficiență respiratorie dacă îl sedezi, moare. Pentru că în insuficiență respiratorie nu se dă de dormit și seara.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE