miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterFOTO Spitalul Municipal din Oradea montează rezervoare uriaşe de oxigen în trei...

FOTO Spitalul Municipal din Oradea montează rezervoare uriaşe de oxigen în trei secţii exterioare

Toate paturile amenajate pentru bolnavii Covid în secţiile exterioare de Pneumologie din strada Izvorului, de Infecţioase din strada Republicii şi din cadrul Spitalului de Recuperare din Felix vor avea instalaţii de oxigen, la fel cum au toate paturile din clădirea de pe strada Coposu a Spitalului Municipal.

După ce aici capacitatea de stocare a fost deja suplimentată cu 20.000 metri cubi, la toate secţiile exterioare vor fi amplasate rezervoare de câte 6.000 mc de oxigen, pentru asigurarea unor cantităţi îndestulătoare.

Joi, lucrările pentru amplasarea câte unui stocator de oxigen de 6.000 de metri cubi au început şi la secţia de Pneumologie din strada Izvorului, precum şi la secţia de Boli Infecţioase din strada Republicii.

Amintim că în clădirea din strada Coposu sunt 400 de paturi, toate cu instalaţii de oxigen trase la pacient, în clădirea veche a Infecţioaselor din strada Republicii au fost trase instalaţii de oxigen la toate cele 100 de paturi, iar în prezent se lucrează pentru ca şi cele 100 de paturi de la Pneumologie să aibă, toate, instalaţii de oxigen trase la pacient.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE