joi, 5 august 2021
AcasăRețeaFOTO. Spitalul „Victor Babeş” din Timișoara a fost dotat cu peste 100...

FOTO. Spitalul „Victor Babeş” din Timișoara a fost dotat cu peste 100 de paturi pentru secțiile de boli infecțioase « expressdebanat.ro

Primăria Timişoara a achiziţionat 110 paturi pentru cele două secţii de boli infecţioase ale Spitalului „Victor Babeş”. Acestea au sosit ieri şi sunt de o importanţă covârşitoare pentru unitatea spitalicească, după cum declară noul director, Cristian Oancea.

La Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara se continuă procesul de modernizare. Ultimul demers a fost dotarea…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE