marți, iunie 22, 2021
AcasăRețeaFOTO Stați în casă, nu ieșiți decât în caz de necesitate! Polițiștii,...

FOTO Stați în casă, nu ieșiți decât în caz de necesitate! Polițiștii, jandarmii și militarii îi verifică pe toți cei care circulă pe stradă « vrancea24.ro

Începând de astăzi, ora 12.00, polițiștii vrânceni vor acționa în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, respectiv jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău  și lucrători din cadrul Poliției Locale, dar și cu sprijinul forțelor militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale – Garnizoana Focșani.

În temeiul…

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE