miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterFOTO Universitățile din Timișoara își „deschid porțile” în regim online

FOTO Universitățile din Timișoara își „deschid porțile” în regim online

E rândul instituțiilor de învățământ superior să își întâmpine cursanții în noul an universitar. Cele mai multe vor ca studenții să urmeze cursurile online, cel puțin în primul semestru.

Universitatea Politehnică și cea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” sunt primele care își deschid porțile, de mâine, 21 septembrie. Studenții de la Medicină vor face cursuri online până în noiembrie, însă deocamdată nu au primit informații cu privire la practica în spital sau laboratoare. Din acest motiv, mai mulți studenți au semnat o petiție în care cer revizuirea metodologiei de începere a practicii și a stagiilor. Căminele mediciniștilor vor fi închise până în penultima lună din an.

La Politehnică se știe concret: primele cinci săptămâni vor fi online, iar apoi studenții sunt așteptați în regim hibrid, pentru patru săptămâni, în grupe, pentru activitățile de laborator. Cât despre cazarea în cămine, studenții au fost anunțați că vor avea prioritate cei care s-au înscris deja în etapa de pre-cazare. Politehnica a pregătit o festivitate de deschidere online pentru studenți, mâine la ora 9.00.

Studenții Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului vor începe cursurile în sistem hibrid, din 28 septembrie. În funcție de domeniul și anii de studii, studenții vor  merge câte 7 săptămâni în regim față în față – pentru laboratoare și seminarii – , iar celelalte 7 săptămâni vor desfășura cursuri online. Cu privire la locurile în cămine, studenții pot depune o cerere prin care vor fi cazați pe durata săptămânilor în care vor desfășura orele față în față și vor sta maximum doi în aceeași cameră.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE