joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterFOTO. Vaccinarea populației, subiect de graffiti la Moldova Nouă

FOTO. Vaccinarea populației, subiect de graffiti la Moldova Nouă

Pandemia a generat o serie de măsuri dure din partea autorităților, prin restricționarea unor drepturi și libertăți, în special în lunile de izolare. Mai apoi, campania de vaccinare, rapiditatea imunizării și insuficienta informare a populației au dus la acumularea unor frustrări manifestate printr-un act pseudo-artistic: graffiti.

Reacțiile unor persoane în legătură cu modul în care se desfășoară campania de vaccinare au fost transpuse pe diferite clădiri din localitatea Moldova Veche, acestea având un conținut virulent împotriva imunizării, precum și împotriva inițiatorului acesteia, dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, asta în ciuda faptului că autoritățile încearcă, prin acest demers, revenirea la normalitate.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE