joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterFOTO / VIDEO Declaraţii halucinante ale manifestanţilor anti-mască la Oradea: „Medicii de...

FOTO / VIDEO Declaraţii halucinante ale manifestanţilor anti-mască la Oradea: „Medicii de la Spitalul Municipal omoară pacienţii cu pastile roz”

Aproximativ 50 de manifestanţi ai mişcării anti-mască și anti-restricții, care au protestat săptămânile trecute pe platoul de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, s-au adunat sâmbătă în Piaţa Unirii la o “întrunire” în care au discutat, fără a scanda sau a ridica pancarte, despre cât de mult o susţin pe doctoriţa Flavia Groşan, cea care susține că a vindecat pacienți de Covid cu un tratament minimal.

Printre aceștia s-a numărat și regizorul orădean de operă Horia Ballint, care a făcut declaraţii halucinante, susţinând, fără a aduce dovezi, că mulţi medici de la Spitalul Muncipal din Oradea omoară pacienţii, obligându-le pe asistente să le ofere “nişte pastile roz”.

Sâmbătă, în mai multe orașe din țară, inclusiv în București au fost organizate proteste masive împotriva restricțiilor sanitare impuse de autorități. 

Fără protest

Obişnuiţi cu protestele din ultimele săptămâni, care s-au desfăşurat în fiecare sâmbătă pe platoul de lângă CCS, la ora 15, câţiva protestatari orădeni s-au adunat în acelaşi loc, neştiind de ce nu se află acolo niciun organizator al evenimentului. “Nu ştim unde sunt organizatorii, dar noi ne strângem aici de fiecare dată”, a spus Dana Hodişan (foto), femeia care vine la fiecare protest cu o icoană în braţe. 

Dana Hodișan, protestatar anti mască Oradea

Adunaţi în grupuleţe şi ţinând măştile de protecţie pe bărbie sau chiar nepurtând deloc, participanţii au început să devină vocali doar când au fost întrebaţi de reporterul BIHOREANULUI ce cred despre declaraţiile Flaviei Groşan. Evident, toţi cei prezenţi au spus că o susţin „din toată inima şi sufletul”.

„Susţin schema ei de tratament, pentru că şi eu m-am tratat singur acasă, anul trecut în august, când am avut Covid. Nu m-am testat, dar am avut aproape toate simptomele şi m-am tratat doar cu Paracetamol, Aspirină şi Vitamina C. Am stat acasă trei săptămâni”, a spus orădeanul Claudiu Haneş.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE