marți, 19 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterFOTO Zece imagini care arată cât de mult s-a schimbat Constanța după...

FOTO Zece imagini care arată cât de mult s-a schimbat Constanța după Revoluție/ Unele locuri, de nerecunoscut

Zece locuri din Constanța, fotografiate în anii comunismului, au fost puse față în față cu imagini capturate recent, din aceleași unghiuri, în cadrul proiectului Muzeul Comunismului, derulat de ONG-ul Funky Citizens.

Paralela imaginilor surprinse în câteva dintre cele mai importante și cunoscute locuri din oraș arată cât de mult s-a schimbat Constanța în ultimii 30 de ani.

Unele secvențe arată și cum orașul s-a degradat după Revoluție, din punct de vedere arhitectural, peisagistic și al spațiilor verzi. Alte imagini arată diferența dintre orașul circulat de câteva mașini în vremea comunismului comparativ cu traficul de astăzi, similar cu cel din Capitală.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE