Fratele agentului SRI care s-a bătut în sala de forţă, condamnat pentru violenţă

Data:

O familie ieșeană pare să fie blestemată. Cei doi fii ai acesteia au intrat în conflict cu legea în urma unor incidente aproape stupide. Unul din tineri a ajuns în închisoare, după un conflict fizic cu un deznodământ tragic. Celălalt este cercetat de polițiști pentru lovire sau alte violențe, ceea ce l-ar putea costa postul în cadrul SRI.

Andrei Tapoveț a intrat în atenția poliției săptămâna trecută, după un conflict cu un alt client al aceleiași săli de forță pe care o frecventa și el. Tapoveț i-a făcut ochi dulci fetei cu care celălalt, un tânăr arab, venise la sală, fapt ce a provocat reacția acestuia.

De la un schimb dur de replici la bătaie în toată regula nu a fost decât un pas, cei doi fiind cu greu despărțiți de angajații sălii și de doi polițiști chemați la fața locului.

Citește și: CJ Bistrița-Năsăud face cetățean de onoare un afacerist inculpat pentru corupție

Conflictul în care a fost implicat Andrei Tapoveț a survenit la câteva săptămâni după ultimul episod al altuia, în care protagonist a fost fratele acestuia, Marian.

În septembrie 2020, pe când se întorcea acasă de la școală, unde primise manualele pentru clasa a XI-a, acesta a intrat în conflict cu un pensionar, pe bulevardul Independenței.

Băiatul era însoțit de doi colegi, îndreptându-se împreună spre Târgu Cucu. Pensionarul le-a reproșat că nu are loc să treacă din cauza lor și i-a înjurat, încercând totodată să-l lovească pe Tapoveț cu piciorul.

Acesta s-a ferit și l-a lovit pe bătrân, care a căzut, lovindu-se cu capul de trotuar. Căzătura avea să-i fie fatală, bătrânul murind 10 zile mai târziu, în spital.

Continuarea, în Ziarul de Iași!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sondaj Avangarde pentru Digi24. Piedone ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei. Nicușor Dan, pe locul 2

Alegerile pentru Primăria Capitalei. Un sondaj realizat de Avangarde,...

Ce cred rușii despre adevărații vinovați pentru atacul terorist din Moscova | Aktual24

Un sondaj realizat în capitala Rusiei de jurnaliștii de...

Patronul Fermei Dacilor scapă de arestul la domiciliu

Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, scapă de arestul la...