Freedom House România lansează PressHUB Market

Fundația Freedom House pregătește un magazin online de publicitate pentru publicațiile independente și cele din presa locală. Această platformă online se va numi PressHUB Market și va vinde bannere, advertoriale sau proiecte editoriale către branduri și firme. PressHUB Market va fi lansat la jumătatea acestei luni, pe 21 noiembrie, la Reprezentanța Comisiei Europene în România.

„Platforma noastră își propune să găsească modalități de monetizare pentru publicațiile din rețea, într-un mod transparent și etic”, spune Lucia Roznov, de la Freedom House. 

Practic, magazinul online va putea asigura expunere în toată țara pentru companii, prin presa locală. Publicațiile din rețeaua PressHub se găsesc în orașe ca Dolj, Cluj, Galați, Iași, Timiș, Constanța, Hunedoara, Neamț, Argeș, Teleorman, Vrancea, Mureș, Arad și Bihor. 

Cum va funcționa platforma, aflați în articolul de pe Pagina de Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Noi gândim, nu doar muncim!

Un val de emoție publică genera, în urmă cu două zile, întâia listare la Bursa din New York (NYSE) a unei companii românești „unicorn”,...

Ministrul Drulă vine cu vești bune pentru infrastructura rutieră majoră din zona București – Ilfov

"Dacă nu vor fi depuse iarăși contestații (ceea ce ne dorim cu toții), vom semna curând contractul de proiectare și execuție", a anunțat ministrul.

Scandalul dintre USR și PNL continuă la Iași. Primarul intră în grevă japoneză

Mihai Chirica, primarul Iașului, și Cosette Chichirău, președintele USR Iași, s-au lansat într-un război al declarațiilor politice după ce bugetul Iașului a fost respins joi seară, după o ședință de 8 ore. Chirica a spus că va intra în grevă japoneză de luni și că va întrerupe orice relație cu USR-PLUS, pe care îi acuză de „dilentatism politic” și că au trântit bugetul.