vineri, 30 iulie 2021
AcasăLa ziActualitateFreedom House România lansează un nou proiect privind combaterea dezinformării și a...

Freedom House România lansează un nou proiect privind combaterea dezinformării și a racolării online

Freedom House România lansează un nou proiect privind combaterea dezinformării și a racolării online. Acesta se adresează profesorilor de educație civică sau care predau lecții de dirigenție elevilor din clasele de gimnaziu, în școlile din medii defavorizate sau comunități vulnerabile din România. În special, sunt invitați să se înscrie profesorii din județele din Oltenia și Moldova, dar și din alte zone ale țării.

În acest sens, se dorește realizarea unui manual digital aplicat, accesibil, și instruirea a 12 profesori, care la rândul lor vor instrui cate ~20 de elevi fiecare, din școlile în care activează.

Predarea conținutului acestui manual va avea loc aproximativ o dată pe săptămână, sau 10 lecții a câte ~50 minute fiecare. Proiectul se desfășoară în perioada Martie – Noiembrie 2021 și are un parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, în vederea includerii acestui manual la lecțiile opționale din curriculum-ul național.

Pentru a putea să vă înscrieți în acest proiect trebuie să trimiteți un CV până la data de 31 Martie 2021, la [email protected]freedomhouse.ro.

Sebastian Rusu
Jurnalist de politică externă, specializat în problematica spațiului ex-sovietic: Republica Moldova, absolvent al Ecole Doctorale En Science Sociales, AUF. A debutat în presa centrală în anul 2007, unde a abordat chestiuni de politică externă, internă și apărare. De-a lungul timpului, a scris la Curentul, Newsin, Adevărul, Evenimentul Zilei, Evenimentul Zilei de Chișinău, Pagina de Rusia, Politikon.md și Jurnaliștii.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE