sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterFregata „Regina Maria” a revenit din misiunea NATO cu 110 marinari infectaţi...

Fregata „Regina Maria” a revenit din misiunea NATO cu 110 marinari infectaţi cu COVID-19 la bord

Fregata „Regina Maria” și-a încheiat, mai repede decât era planificat, misiunea NATO la care participa, în Marea Mediterană și a acostat vineri, 13 noiembrie, în portul militar Constanța, cu 110 marinari diagnosticați cu noul coronavirus la bord, a transmis Statul Major al Forţelor Navale.

„Dintre cei 235 de membri ai echipajului prezenți la bord, 110 persoane au fost confirmate cu infecție SARS CoV-2, la testarea realizată luni, 9 noiembrie, în Turcia. În timpul marșului de întoarcere în țară, nu au apărut probleme deosebite în starea de sănătate a militarilor de la bord, majoritatea dintre cei infectați fiind asimptomatici și doar patru persoane cu simptome ușoare COVID-19 (tuse, subfebrilitate, pierderea gustului și mirosului).

Conform procedurii în vigoare, toți militarii infectați de la bordul fregatei vor fi evaluați medical la Spitalul Militar Modular de Intervenție și Tratament (SMMIT), instalat pe Stadionul „Portul” din Constanța, urmând ca medicii militari să decidă care va fi modalitatea de acțiune, intervenție și tratament, respectiv internarea în facilitatea medicală, izolarea la domiciliu sau izolarea instituționalizată.

Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE