Fuga de răspundere: Orădenii pot alerga din nou pe pista „privatizată” din Ioșia « ebihoreanul.ro

Apropierea campaniei electorale face minuni de parcă vine de-a dreptul Crăciunul. La nici o zi după ce Bihorel a mustrat autorităţile locale pentru privatizarea pistei pentru alergare din jurul bazei sportive din Ioşia, rezervate exclusiv pentru atleţii Clubului Sportiv Municipal şi bogătaşii abonaţi la terenurile de tenis de acolo, conducerea municipalităţii a liberalizat la loc jogging-ul.
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

BREAKING | Un MIG 21 Lancer s-a prăbuşit în apropiere de Reghin

Din fericire, pilotul a reuşit să se catapulteze.

Dosarul 10 august: ce șanse are după compromiterea probelor

Dosarul 10 august se redeschide, dar tergiversarea și, apoi, clasarea lui au dus la distrugerea sau anularea unor probe care nu mai pot fi recuperate.

Unul dintre politiștii arestați preventiv în cazul bărbatului mort de la Pitești s-a pensionat, celălalt agent a fost suspendat

După cum am informat, luni, cei doi agenţi de Poliţie acuzați că l-ar fi brutalizat până la moarte pe un bărbat de 63 de...