duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterFugarul Rizea, lăsat fără cetăţenie moldovenească. Are o condamnare definitivă în România

Fugarul Rizea, lăsat fără cetăţenie moldovenească. Are o condamnare definitivă în România

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, politician dat în urmărire internaţională de autorităţile române şi refugiat în R. Moldova, a anunţat marţi dimineaţă, pe Facebook, că i-a fost retrasă cetăţenia moldovenească.

Rizea, condamnat în România, definitiv, la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, susţine că asta s-ar datora dezvăluirilor pe care le-a făcut în ultima vreme în spaţiul public despre anumite personaje de pe scena politică românească.

„Dragi Români infractorii pe care îi devoalez au plătit milioane de euro mafiei politice din Moldova condusă de Igor Dodon şi Vladimir Plahotniuc pentru a îmi retrage în mod abuziv cetăţenia Republicii Moldova ! Mă voi lupta în instanţă aici la Chişinău şi sper cu ajutorul vostru şi al lui Dumnezeu să pot reuşi ! Adevărul Învinge Întotdeauna !”, a scris Rizea, pe platforma de socializare.

Într-o intervenţie telefonică avută la Realitatea PLUS imediat după anunţul privind retragerea cetăţeniei, fostul deputat PSD se lamenta spunând că „cetăţenia nu este un bilet de tramvai” pe care îl poţi rupe.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE