marți, iunie 22, 2021
AcasăNewsletterFuria anti-imigranţi de la Ditrău se pliază peste cel mai clasic tip...

Furia anti-imigranţi de la Ditrău se pliază peste cel mai clasic tip de exploatare. Reportaj VIDEO « atlatszo.ro

La adunarea comunală la care localnicii şi-au propus să clarifice situaţia creată pe marginea angajării celor doi brutari din Sri Lanka au ieşit la suprafaţă conflicte mai vechi.

Sâmbătă dimineaţa în faţa Casei de Cultură „Kőrösi Csoma Sándor” de la Ditrău se adună poliţişti cu veste reflectorizante. În jurul clădirii din centrul comunei e hărmălaie mare. Mulţi ascultă discuţia aprinsă la boxe, stând în curte sau pe coridoare; înăuntru, în sala de…

Átlátszó Erdélyhttps://atlatszo.ro/
Átlátszó Erdély (Transilvania Transparentă) este un site de investigaţii publicat de către Asociaţia “Atlatszo Erdely Egyesulet” cu sediul în Cluj-Napoca. Credem într-o societate transparentă, democratică şi responsabilă, iar pentru asta e nevoie de media independentă şi critică faţă de cei la putere. Principalele noastre subiecte sunt: - interesele de afaceri şi îmbogăţirea aleşilor noştri; - monitorizarea cheltuirii fondurilor publice destinate comunităţii maghiare; - marile investiţii periculoase pentru mediul înconjurător; - fenomene sociale de interes pentru comunitatea maghiară din Transilvania.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE