Furtună puternică în județul Bihor. Acoperișul unui bloc a fost luat de vânt | Bihoreanul

Data:

spot_img

O furtună puternică a făcut ravagii în județul Bihor, sâmbătă, în orașul Aleșd. Acoperișul unui bloc a fost luat de vânt și a căzut peste o mașină parcată.

Potrivit sergentului major Alina Butaci, din cadrul biroului de presă al ISU Bihor, apelul la numărul unic de urgență 112 s-a făcut la ora 17.05, iar pompierii s-au deplasat de urgență acolo.

După cum se vede în imagini surprinse de martori și publicate de site-ul alesdonline.ro, acoperișul din tablă a căzut între blocuri, cu tot cu structura din lemn, iar un autoturism a fost avariat.

Incidente provocate de vremea rea au fost și în alte localități bihorene, dar fără să se înregistreze pagube. În Aleșd, militarii au intervenit pentru evacuarea apei din mai multe beciuri, iar în Lugașu de Jos vântul a pus la pământ trei stâlpi de telecomunicații.

Continuarea, în Bihoreanul.ro

Citește și: Ofensiva Ucraineană în Kursk: Avansări Strategice în Rusia

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: alesdonline.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related