sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterG4 Media: Neînțelegeri la vârful PNL din cauza numirilor de secretari de...

G4 Media: Neînțelegeri la vârful PNL din cauza numirilor de secretari de stat

Premierul Florin Cîțu le-ar fi transmis astăzi liberalilor în ședința biroului executiv că o serie de numiri în funcții de secretar de stat nu pot fi făcute, deși au fost promise de liderul PNL Ludovic Orban la împărțirea funcțiilor în interiorul partidului, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

Potrivit acestora, una din funcțiile împărțite de Orban ar fost cea de președinte al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), care ar fi revenit la masa împărțelii filialei Maramureș. Cîțu le-a fi spus însă liberalilor că actualul director, Maria Mareș, nu poate fi schimbată deoarece a fost pusă pe un mandat de 4 ani de guvernul Orban și nu poate fi schimbat conform legii până la finalizarea mandatului. Or, această situație ar fi provocat nemulțumirea filialei Maramureș.

Potrivit surselor G4Media.ro, Orban ar fi promis și funcții de secretar de stat în Ministerul de Interne sau MApN, unde aceste poziții de regulă nu sunt politizate.

”Ludovic Orban vrea să arate că e generos cu partidul și că premierul Cîțu este cel care se împotrivește numirilor, deși șeful liberalilor este cel care a promis aceste funcții fără acoperire”, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid, care au mai precizat că liderul liberal vrea să arunce acum vina pe șeful Guvernului pentru promisiunile neonorate făcute în partid.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE