vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziPoliticăG4Media: O mătușă prin alianță a lui Florin Cîțu, apropiată de regimul...

G4Media: O mătușă prin alianță a lui Florin Cîțu, apropiată de regimul Iliescu în anii 90 și de generali SIE, susține că l-a ajutat pe liderul PNL ”cu relații și din banii personali” în perioada studiilor în SUA

G4Media dezvăluie un element nou într-o chestiune neelucidată pe deplin din biografia actualului președinte PNL, Florin Cîțu: povestea studiilor, finanțării acestora și a modului în care acesta a ajuns să fie înmatriculat, în 1992, la o facultate privată din SUA. Noutatea este legată de implicarea unei mătuși prin alianță: Minodora Ilie, un personaj cu mare influență în politica autohtonă din primul deceniu de după Revoluție.

Ea a declarat, pentru G4Media, că, în acea perioadă, l-a ajutat pe nepotul său cu ”relații” și bani din propriul buzunar. Consilier pentru patru premieri de orientări politice diferite, Ilie a înființat, în anul în care Cîțu a plecat la studii, Fundația Umanitară Omenia, printre fondatori aflându-se un colonel din cadrul Serviciului de Informații Externe (SIE).

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Florin Cîțu, despre dosarul penal din SUA: Nici un moment nu m-am gândit la demisie. Un eveniment de acum 21 de ani, pe care îl regret, nu are implicații asupra a ce facem azi

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE