sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateGabriel Liiceanu în dialog cu Vlad Zografi despre pasionanta carte a lui...

Gabriel Liiceanu în dialog cu Vlad Zografi despre pasionanta carte a lui Heinrich Zimmer

PressHUB și Humanitas va așteaptă, joi, 1 aprilie, ora 19.30, la o întâlnire Humanitas #live#online cu Gabriel Liiceanu și Vlad Zografi despre pasionanta carte a lui Heinrich Zimmer, „Regele şi cadavrul. Poveste despre biruinţa sufletului asupra răului“, apărută la Humanitas în traducerea lui Sorin Mărculescu.

„În câte cărți, ca editor, nu am crezut în zadar, nu mi-am pus speranțele, și pe câte nu le‑am făcut să intre în lume cu gândul de a împărtăși celorlalți bucuria și profitul lecturii lor! Regele și cadavrul e una dintre acele cărți care, odată citite, încep să facă parte din desenul sufletului tău. O vei purta în tine toată viața și o vei așeza, ca pe bunul cel mai de preț, pe raftul cărților-bijuterii. Neavând parte la noi de primirea pe care ar fi meritat-o, mi-a rămas ca un ghimpe în inimă. Dar, cine știe, poate că abia acum a sosit vremea acestor pagini scrise de un mare savant al secolului XX, o carte a marilor povești despre bine și rău”, a subliniat GABRIEL LIICEANU.

Evenimentul va fi difuzat live pe pagina de Facebook a Editurii ????????? și pe #????????????????: https://bit.ly/Humanitas-YouTube. Înregistrarea audio va fi ulterior disponibilă pe #???????????????????: https://bit.ly/Humanitas-Soundcloud.

Noua ediție a volumului„Regele şi cadavrul. Poveste despre biruinţa sufletului asupra răului“ de Heinrich Zimmer va fi disponibil în librării și online din 30 martie.

Sebastian Rusu
Jurnalist de politică externă, specializat în problematica spațiului ex-sovietic: Republica Moldova, absolvent al Ecole Doctorale En Science Sociales, AUF. A debutat în presa centrală în anul 2007, unde a abordat chestiuni de politică externă, internă și apărare. De-a lungul timpului, a scris la Curentul, Newsin, Adevărul, Evenimentul Zilei, Evenimentul Zilei de Chișinău, Pagina de Rusia, Politikon.md și Jurnaliștii.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE