Găinărie cu canistra: Primărița și viceprimărița din Sâmbăta, prinse că își țin mașinile personale cu benzina școlii

Au salarii mari şi maşini scumpe, dar se lăcomesc la motorina şi benzina şcolii. Demisia şoferului microbuzului şcolii din comuna Sâmbăta, speriat că a fost evaluat ca “nesatisfăcător”, a scos la lumină un detaliu jenant: el n-a “dijmuit” carburanţii, ca alţi şoferi, în schimb au făcut-o şefele sale!

BIHOREANUL vă prezintă încă o “poveste sătească” despre felul în care bunurile publice devin personale chiar şi când valoarea lor este derizorie. În 2016, primăriţa din Sâmbăta, Mariana Laza, l-a “băgat” şofer pe microbuzul şcolii de aici, ca angajat al Inspectoratului Şcolar cu normă de 6 ore pe zi, plus alte 2 ore pe buldoexcavatorul Primăriei.

Bărbatul s-a plâns BIHOREANULUI că la finele anului trecut, în decembrie, i s-a făcut o nedreptate: a fost evaluat în lipsă şi notat cu 2.20, cât pentru calificativul nesatisfăcător. “N-am furat, am avut grijă de copii şi de maşină, n-am făcut niciun accident şi n-am luat nicio amendă”, spune Ursuţiu. Şi, totuşi, a rămas fără serviciu.

Temându-se că după evaluare urma să fie dat afară şi nu l-ar mai fi angajat nimeni cu recomandări proaste, în ianuarie şi-a dat demisia. Acum e convins că a fost “lucrat”: locul de şofer pe microbuzul şcolar l-a preluat în februarie un consilier local, Liviu Haidu, coleg de partid cu primăriţa PSD-istă, iar de la şcoală a fost forţat să se pensioneze şi un învăţător cu 42 de ani vechime, iar postul a revenit fiicei aceluiaşi consilier.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

SURSE. Comisia din Penitenciarul Rahova a fost de acord cu eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea

Comisia de specialitate din Penitenciarul Rahova a dat aviz favorabil pentru ieșirea mai devreme din închisoare a lui Liviu Dragnea, au declarat pentru G4Media.ro...

Iohannis: ”În această seară cred că vom avea ceremonia de învestire pentru un nou ministru al Sănătăţii”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că este nevoie de reformă în domeniul Sănătăţii şi trebuie intervenit pentru a face spitalele mai performante şi...

Matilda de Risipeni

Albinuța Maia luptă în continuare cu prietenii ursului Igor care nu vor ca Republica Moldova să iasă din pandemie. În acest moment, unica sa...