Gala de deschidere Astra Film Festival 2024. Jurnal de festival | Mesagerul de Sibiu

Data:

spot_img

Gala de deschidere Astra Film Festival 2024. Festivalul a debutat aseară la Filarmonica de Stat Sibiu – Sala Thalia cu o Gală de zile mari, prezentată de Amalia Enache.

Evenimentul a culminat cu proiecția în premieră națională a filmului Tata, de Lina Vdovîi și Radu Ciorniciuc.

Întreaga Gală le-a oferit invitaților, unul și unul, prilejul de prezenta perspective interesante asupra filmului documentar și a locului central pe care Astra Film Festival îl are în această lume fascinantă.

Citește și: Istoricul Dennis Deletant, despre actuala ofertă politică din România – „Oferta e nulă. Niște oameni care nu oferă mai nimic convingător electoratului român” | INTERVIU

Proiecția filmului a fost urmată de o sesiune Q&A

Printre vorbitori: Dumitru Budrala, directorul fondator Astra Film Festival, Raluca Turcan, ministrul Culturii, Ciprian Ștefan, director general al Muzeului Astra, Marian Preda, rectorul Universității din București, Marcel Luca, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Mihai Onițiu, viceprimarul Sibiului, și criticul de film Victor Morozov.

După proiecția filmului Tata, Lina Vdovîi și Radu Ciorniciuc au susținut o sesiune Q&A care a durat aproape trei sferturi de oră.

Continuarea în Mesagerul de Sibiu

Citește și: Exclusiv. Caroline Fernolend, Marele Premiu Europa Nostra: „Visul meu este ca autoritățile să-și asume faptul că de mulți ani ONG-urile din România identifică și suplinesc lipsurile în multe domenii.”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Astra Film Festival / Facebook)

spot_imgspot_img
Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Preotul de la Mănăstirea Zamfira l-a glorificat pe Putin în timpul slujbei de duminică | Aktual24

Preotul de la Mănăstirea Zamfira l-a glorificat pe Putin...

Vila Elisa, fostul Versailles al Galaţiului | Viața Liberă

Vila Elisa, fostul Versailles al Galaţiului, a fost construită...

Lucrările la castrul Tibiscum se apropie de final | Express de Banat

Lucrările la castrul Tibiscum se apropie de final. La...