Gala Premiilor Pietei Asigurarilor – GPPA, ajunsa in 2024 la editia  a XXIV-a

Data:

spot_img

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor – GPPA, ajunsa in 2024 la editia  a XXIV-a, a avut loc in seara zilei de 29 august. Evenimentul a reunit profesionisti din toata tara, intr-o atmosfera de sarbatoare, celebrand cele mai bune rezultate, dar si inovatia si dinamismul companiilor din piata de asigurari. 

La categoria premii speciale– tineri lideri de succes, premiul a fost castigat de catre  Ciprian Osiac- CEO, ABC Insurance

La inceputul anului, Ciprian OSIAC (foto)  in varsta de 37 de ani, a fost numit CEO al companiei ABC Insurance,  dupa ce timp de 7 luni a coordonat ariile de daune, it, conformitate si control intern in din pozitia de Director General Adjunct.

Ciprian Osiac are o experienta de 15 ani in industria de asigurari si in trecut a ocupat pozitii de Director in cadrul unor companii precum ASIROM VIG sau UNIQA, cat si roluri in cadrul DONARIS, compania VIG din Republica Moldova si a coordonat activitati si proiecte complexe in ariile de Daune, Control Intern, Conformitate si IT.

De asemenea, Ciprian OSIAC este Vicepresedinte al ACADA – membra in Consiliul Consultativ (GCDPPC) ce functioneaza pe langa Consiliul ASF.

Dupa o experienta de 25 de ani pe piata asigurarilor, sub brandul ABC Asigurari Reasigurari S.A., compania a devenit, anul acesta, dupa un amplu proces si semnificativ de rebranding, ABC Insurance. S.A.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related