luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterGalați | Școală fără centrală termică, în prag de iarnă, după 2...

Galați | Școală fără centrală termică, în prag de iarnă, după 2 ani de lucrări

Şcoala din Rediu a intrat acum doi ani într-un proiect de reabilitare derulat cu fonduri din Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Firma care a câştigat licitaţia ar fi trebuit să termine lucrările în septembrie 2019. Acestea nu sunt gata însă nici acum, iar societatea care le făcea a intrat în insolvenţă.

Nu este un secret că banii alocaţi prin programele guvernamentale ajung să fie tocaţi de firme care câştigă licitaţiile, apoi îşi bat joc de ei. Un astfel de exemplu îl constituie lucrările de reabilitare derulate la Şcoala din Rediu. După doi ani în care s-a lucrat pe sponci, s-a ajuns în situaţia în care elevii nu vor avea nici anul acesta centrală în corpul nou.

Despre situaţia neplăcută ne-a povestit directoarea instituţiei, Loredana Munteanu: „S-a lucrat cu pauze şi cu echipe de muncitori schimbate. Firma Ideal Windows a subcontractat lucrările. Veneau o serie de muncitori, făceau ceva, plecau. Se opreau lucrările, veneau alţii. 

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE