GALAȚI – Dorel şi codurile de activare ale staţiilor electrice, pe care le-a aruncat la gunoi

Data:

Când vor deveni funcţionale staţiile de încărcare pentru maşinile electrice în toate zonele modernizate? Aceasta a fost una dintre întrebările la care primarul Ionuţ Pucheanu a trebuit să răspundă în cadrul emisiunii „Ediţie Specială”, de la Pro Lider FM. Şi cum adevărul este cea mai bună explicaţie într-o situaţie nefavorabilă, răspunsul primarului a oferit o dovadă în plus că Dorel e în tot şi în toate.


„Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie. Pentru că au fost primele montate în Galaţi şi nimeni nu a ştiut care, cum şi cu ce se mănâncă, după ce le-am dat la Electrica, ne-am lovit de o altă problemă, pe care într-o oarecare mare măsură am remediat-o. Pentru că nu era problema Primăriei, ci a constructorului, cel care le-a montat. Evident, după ce au fost montate aparatele, cutiile în care au venit aceste dispozitive au fost aruncate. În aceste cutii erau însă şi codurile de activare, pentru fiecare în parte. Aceste coduri de activare au dispărut odată cu cutiile. Pentru că n-a ştiut nimeni, fiind primele, că, odată montat şi băgat cablul în el, ai nevoie de cod de activare…”, a povestit primarul.
Edilul-şef s-a arătat înţelegător faţă de constructori, dând de înţeles că nici el nu păstrează ambalajele sau cărţile tehnice ale echipamentelor pe care şi le cumpără.
Revenind la subiect, Ionuţ Pucheanu speră ca într-o săptămână staţiile de încărcare să devină funcţionale: „Au codurile – într-un târziu – de la producător. Le-au identificat, au fost trimise, urmează activarea lor”, titrează VIAȚA LIBERĂ.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Documentul secret al Kremlinului: prima dovadă a războiului hibrid planificat de Moscova?

Documentul secret al Kremlinului, dezvăluit de cotidianul american The...

Percheziţii ale Parchetului European în Botoşani. Sunt vizate fraude cu fonduri destinate pregătirii tinerilor

Percheziţii ale Parchetului European în Botoşani. Biroul din Cluj-Napoca...

Cristian Moş, fondator al USR Timiș și vicepreședinte al CJ, va candida ca independent la Primăria Timişoara

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, Cristian Moş, unul dintre...