sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterGALAȚI: Primăria a împodobit deja bradul de Crăciun

GALAȚI: Primăria a împodobit deja bradul de Crăciun

Deşi suntem încă în luna octombrie, Primăria municipiului Galaţi s-a grăbit să împodobească bradul de la intrarea în Parcul Eminescu, decorând şi băncile şi arborii. De asemenea, în mijlocul scuarului de la Inelul de Rocadă catargul drapelului s-a transformat în suport pentru un brad din ghirlande luminoase.

Spre deosebire de anii trecuţi, Primăria nu a mai trebuit să organizeze licitaţii pentru iluminatul festiv al oraşului, având deja un contract încheiat pentru patru ani.

La solicitarea noastră, Primăria ne-a comunicat că montarea instalațiilor de iluminat festiv a început în data de 19 octombrie 2020 „pentru a profita de vremea favorabilă pentru executarea lucrărilor, anticipând și zilele ploioase când nu se poate lucra, pentru încadrarea în termenul de 25 noiembrie 2020”.
„Locurile în care s-au montat instalații – parțial, doar anumite categorii, în special șiruri, și nu instalații de tip figurine cu specific vizibil de Crăciun – sunt: Grădina Publică, Zona Spicu, Zona Romarta, Inelul de Rocadă și Orășelul Copiilor”, precizează Biroul de Presă.

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE