Gara Regală din Curtea de Argeș intră în renovare, cu investiții de peste 11 milioane de lei | Argeșul Online

Data:

spot_img

Gara Regală din Curtea de Argeș va beneficia de lucrări de renovare în valoare de peste 11 milioane de lei, iar durata de execuție a proiectului este estimată la doi ani.

Sursa de finanțare e bugetul SN CFR SA. Primarul din Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu, a semnat autorizația care permite începerea lucrărilor de reabilitare a Gării Regale, încă din aprilie anul acesta.

Citește și: Expert contabil, judecat pentru trafic de influență. Ar fi cerut bani pentru radierea unor firme cu datorii la stat

Lucrările vor fi executate în baza contractului de proiectare şi execuţie, încheiat între SRCF Craiova şi Asocierea SC Euras SRL – SC Arhing SRL, ambele din Satu-Mare, precum şi a contractului de supraveghere lucrări (dirigenţie de şantier), încheiat cu Asocierea SC Ursu Consulting SRL – SC Melpo Expert Consulting SRL.

”Orașul Regal Curtea de Argeș merită o Gară Regală pe măsură”, a spus și Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș. Dumnealui a mai adăugat că vor fi reabilitate curând și clădirile gărilor din Costești și Golești, iar linia de cale ferată București – Pitești va beneficia de investiții pentru creșterea vitezei de rulare.

Continuarea, în Argesulonline.ro

Citește și: Alina Cojocaru în „Dama cu camelii”, darul din visele oricărui baletoman

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Argeșul Online)

spot_imgspot_img
Sorin Simion
Sorin Simion
A debutat în 1990 la ziarul România Liberă şi de peste 28 de ani lucrează în presă scrisă: ziarele Adevărul şi Gardianul, dar şi pentru publicaţii locale din judeţele Argeş, Mureş şi Harghita. Din 1998 colaborează cu o revistă cu profil social şi cultural din Goteborg, Suedia, iar din toamna lui 2018 este co-fondator al site-ului de ştiri locale www.argesulonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related