Gazonul de pe Cluj Arena, DISTRUS în timpul festivalului UNTOLD, a fost înlocuit

Data:

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința iubitorilor sportului și a tuturor persoanelor interesate faptul că au fost finalizate lucrările de înlocuire a gazonului de pe stadionul Cluj Arena, conform contractului încheiat între forul administrativ județean și societatea Untold SRL.

Astfel, gazonul a fost schimbat în totalitate cu unul similar, indicat de forul administrativ județean, având următoarele specificații: grosime de 5 cm, Iolium perenne 100%, densitate 95-98%, înălțimea firului 2,5 cm.

„Noul gazon oferă condiții excelente de joc, permițând desfășurarea tuturor tipurilor de competiții sportive, inclusiv a celor de înalt nivel. Așa cum am promis, înlocuirea suprafeței de joc nu au fost folosite fonduri publice, organizatorul festivalului Untold asumându-și sarcina de a schimba în întregime gazonul pe cheltuiala sa”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Suprafața de joc va putea fi folosită începând cu data de 25 octombrie 2021.

u o valoare de aproximativ 150.000 de euro, lucrările au fost executate pe parcursul a circa două săptămâni.

Reamintim că festivalul UNTOLD a achitat Consiliului Județean Cluj un tarif de închiriere de 605.833,33 lei plus TVA pentru stadion și și-a asumat să repare stricăciunile care apar la Cluj Arena în urma organizării festivalului, informează MONITORUL DE CLUJ.

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare, deși au 4 și 3 dosare penale

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare până...

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, 31 martie

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, de...