George Clooney cere retragerea lui Biden din cursa pentru Casa Albă: „a salvat democrația în 2020, avem nevoie să o facă din nou în 2024”

Data:

spot_img

George Clooney cere retragerea lui Biden din cursa pentru Casa Albă: „a salvat democrația în 2020, avem nevoie să o facă din nou în 2024”, a transmis acesta printr-un articol de opine publicat în The New York Times.

George Clooney, devenit faimos jucând în serialul dramă ER, difuzat în perioada 1994-1999 pe NBC, ca Dr. Doug Ross, este implicat și în viața politică de peste ocean.

Citește și: Contracandidatul care l-ar putea învinge pe Trump. Ce spun sondajele

Căsătorindu-se cu Amal Clooney, avocat internațional britanic pentru drepturile omului, actorul pare că și-a găsit cu adevărat jumătatea, el însuși un „avocat” al valorilor. Astfel, George Clooney a participat de-a lungul timpului la campanii importante de strângere de fonduri pentru Partidul Democrat:

„Sunt un democrat de-o viață. Ca parte a participării mele la procesul democratic și în sprijinul candidatului meu ales, am condus unele dintre cele mai mari strângeri de fonduri din istoria partidului meu”, a declarat actorul în articolul publicat de nytimes.com.

Singura bătălie pe care nu o poate câștiga este împotriva timpului

Însă, actorul, asemeni marii majorități a opiniei publice, în urma dezastruoasei dezbateri Biden-Trump, cere retragerea din cursa pentru Casa Albă a democratului.

Deși îl apreciază pe Biden „ca senator. Ca vicepreședinte și ca președinte”, totuși, democratul, consideră Clooney, se află în fața singurei bătălii pe care nu o poate câștiga, anume „lupta împotriva timpului”, a declarat actorul pentru nytimes.com.

Citește și: Ce a făcut Orbán în primele 10 zile de la preluarea președinției Consiliului UE

Interviul cu George Stephanopoulos, picătura care a umplut paharul

Mesajul actorului vine în urma sondajului ReutersIpsos realizat în perioada 1-2 iulie 2024, care indică faptul că 1 din 3 democrați își doresc retragerea lui Joe Biden din cursa pentru alegeri și a refuzului președintelui de a face un pas în spate:

  • „Nimeni nu mă dă afară. Nu plec. Sunt în cursa asta până la capăt”, a declarat președintele Biden, potrivit euractiv.com.

Dezbaterea Trump -Biden a fost doar unul dintre momentele care au dus la pierderea încrederii în candidatul democrat. Interviul cu George Stephanopoulos a fost un alt exemplu în acest sens:

  • Nu cred că poate face față încă patru ani”, a declarat Stephanopoulos, potrivit foxnews.com.

George Clooney face apel Joe Biden, pentru că SUA are nevoie de el în aceste momente, așa cum a avut nevoie de el în 2020: „este un erou; a salvat democrația în 2020. Trebuie să o facă din nou în 2024”, a concluzionat actorul.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Facebook / )

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cutremur cu magnitudinea 5,2 în zona seismică Vrancea, județul Buzău

Un cutremur cu magnitudinea 5,2 s-a produs luni, la...

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...

Școlile din zonele afectate de inundații vor adopta învățământul hibrid, anunță ministrul Educației, Ligia Deca

Școlile din zonele afectate de inundații vor adopta învățământul...