duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterGeorge Scripcaru, fostul primarul PNL al Braşovului, cercetat de DNA pentru şantaj...

George Scripcaru, fostul primarul PNL al Braşovului, cercetat de DNA pentru şantaj în campania electorală

Primarul în exerciţiu al Braşovului, George Scripcaru, este cercetat penal pentru infracţiunea de şantaj într-un dosar privind campania electorală de la alegerile locale. Edilul a fost pus sub control judiciar pentru o durată de 60 de zile, anunţă DNA într-un comunicat de presă.

În acelaşi dosar este cercetat şi directorul general al Regiei Autonome de Transporturi Braşov (RATBV) SA, Cornea George Mihai, acuzat la rândul său de „şantaj în forma complicităţii”.

Potrivit procurorilor DNA, Scripcaru George, în calitate de primar al municipiului Braşov înscris în cursa electorală pentru obţinerea unui nou mandat, l-ar fi ameninţat pe unul dintre angajaţii firmei care difuza spoturi electorale în interiorul autobuzelor aparţinând Regiei de transport Braşov, că firma va avea de suferit dacă nu oprea imediat difuzarea acelor spoturi.

Faptul s-ar fi petrecut în data de 12 august anul curent. Firma respectivă semnase un contract de locaţiune cu Regia de Transport Braşov (RATBV S.A) pentru spaţiul din interiorul autobuzelor şi, în perioada respectivă, începuse să difuzeze spoturi electorale pentru care încheiase contracte de promovare electorală.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE