George Simion invită alegătorii la botez. Repetă schema electorală cu nunta

Data:

spot_img

George Simion invită alegătorii la botez. Liderul AUR repetă schema electorală cu nunta din 2022 și tranformă creștinerea fiului său într-un spectacol deschis.

Toți românii sunt așteptați la botez

Într-un mesaj trimis către susținătorii săi, acesta anunță, inițial, că îți va anunța candidatura la alegerile președințiale în acest final de săptămână. Însă, la final, invită oamenii la botezul fiului său.

Și pentru că nu voi mai avea când/de unde, te invit și la botezul băiatului meu, pe 6 iulie, în Bucovina (Gura Humorului)”.

Președintele AUR a atașat în mesaj și un link către invitația oficială, unde oamenii pot confirma participarea la eveniment.

Citește și: Procurorii l-au lăsat pe George Simion fără telefon

George Simion invită alegătorii la botez. Câți bani a strâns la nuntă

În urmă cu doi ani, George Simion și-a transformat nunta într-un eveniment public. Evenimentul devenise în 2022 un adevărat fenomen. Președintele AUR a făcut petrecerea de căsătorie în aer liber unde a chemat toți românii.

Nunta în aer liber a acestuia a fost comparată cu cea a legionarului Corneliu Zelea Codreanu, unde au fost prezenți zeci de mii de oameni. George Simion a respins însă orice asemănare.

George Simion a adunat aproximativ 400.000 de euro în urma donațiilor făcute de participanții la nuntă, potrivit informaților din presă apărute la acel moment.

La eveniment, ar fi participat nu mai puțin de 12.000 de oameni, deși se zvonea că se vor prezenta 30.000.

Citește și: Unde sunt voturile REPER. Partidul acuză fraude în procesele verbale de la secțiile de vot

45.000 de mici, 45.000 de sarmale și 40.000 de doze de bere au fost consumate la petrecere, potrivit celui care s-a ocupat de pregătirea meniului.

Intrarea a fost gratuită, iar donațiile făcute de invitați au fost opționale.

George Simion susținea atunci că a primit cantități impresionante de produse pentru a organiza masa imensă pentru cei prezenți la nuntă, dar acesta a cerut ca legumele să fie doar românești.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bianca Iosef
Bianca Iosef
Bianca Iosef a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București în anul 2022. A început să lucreze ca jurnalist încă din timpul facultății și este interesată să evolueze cât mai mult în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Percheziţii în cazul asasinatului cu bombă de la Arad

Procurorii Parchetului General şi ofiţeri de poliţie efectuează, miercuri...