miercuri, 28 iulie 2021
AcasăNewsletterGermania va acorda ajutoare de 22 de miliarde de euro companiilor afectate...

Germania va acorda ajutoare de 22 de miliarde de euro companiilor afectate de pandemie

Germania va acorda ajutoare de 22 de miliarde de euro companiilor şi liber-profesioniştilor afectaţi de impactul epidemiei de Covid-19, în primul semestru al anului 2021, au declarat persoane apropiate situaţiei, transmite Reuters.

Separat, programul de compensaţii destinat firmelor afectate de măsurile de carantină se va ridica în noiembrie la 14 miliarde de euro. Iniţial, guvernul se aştepta la o sumă de 10 miliarde de euro.

Consilierii economici ai guvernului german anticipează că economia se va contracta în acest an mai puţin decât se estima inţial, datorită rezultatelor bune din timpul verii, dar al doilea val al pandemiei de Covid-19 întunecă perspectivele de creştere din 2021.

În cadrul celei de-a doua runde de ajutoare, companiile ar putea primi până la 200.000 de euro pe lună pentru acoperirea unor costuri fixe, cum ar fi chiria, în timp ce liber-profesioniştii au putea benecia de până la 5.000 de euro.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE