marți, 3 august 2021
AcasăNewsletterGest admirabil al unui român. A găsit 5.000 de euro și s-a...

Gest admirabil al unui român. A găsit 5.000 de euro și s-a dus direct la Poliție

Un bărbat din Iași a dat dovadă de spirit civic anunțând Poliția după ce a găsit mai bine de 5.000 de euro la un bancomat. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a mers la un bancomat din centrul orașului pentru a retrage o sumă de bani, însă a observat în fanta de eliberare a banilor o sumă foarte mare de bani.

Acesta nu i-a luat, ci a sunat la Poliție și a anunțat și unitatea bancară.

„Domnul Radu nu s-a gândit nicio secundă să şi-i însuşească, ci a sunat iniţial la poliţie, iar apoi a informat şi reprezentanţii unităţii bancare despre acest fapt. Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Iaşi apreciază gestul ieşeanului, care devine astfel un exemplu de urmat pentru membrii comunităţii. Cu această ocazie, i-a fost înmânată de către conducerea Secţiei 3 Poliţie Iaşi o scrisoare de mulţumire pentru implicarea civică în situaţia dată”, au precizat polițiștii ieșeni.

În urmă verificărilor făcute de polițiști, aceștia au reușit să clarifice situația – înaintea bărbatului de 50 de ani, la bancomat a fost un alt bărbat care a depus o sumă mai mare decât cea acceptată de aparat, transferul fiind respins, iar tranzacţia anulată.

Acesta nu a observat că operaţiunea nu a fost finalizată, uitând şi cardul în bancomat. Ulterior, după ce bărbatul a realizat că îi lipsește cardul, a revenit la unitatea bancară, iar situaţia a fost clarificată. (Mădălina OLARIU)

Mădălina Olariu
Mădălina Olariu este reporter responsabil de domeniul „Sănătate” la Ziarul de Iași, care acoperă activitatea spitalelor din Iași, cât și a instituțiilor locale cu implicații în aceste domenii.A făcut parte timp de opt ani din redacția revistei Opinia Studențească, unde a fost reporter, șef de departament și secretar general de redacție, fiind responsabilă de identificarea de noi subiecte, redactarea și editarea știrilor, reportajelor, interviurilor sau ale altor cronici, precum și de coordonarea activităților reporterilor redacției.Totodată, este licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, având și un master în tehnici de producție editorială în presa scrisă, audiovizual și multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE