duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterGheorghe Nica, 27 de ani de închisoare în dosarul celor 39 de...

Gheorghe Nica, 27 de ani de închisoare în dosarul celor 39 de migranți morți într-un TIR, în Anglia

Principalii doi acuzați, Ronan Hughes, un transportator rutier de 41 de ani, și Gheorghe Nica, un cetățean român de 43 de ani, acuzați că sunt organizatorii traficului de persoane, au fost condamnați la 20

Gheorghe Nica, 43 de ani, cetățean român și Ronan Hughes, 41 de ani, transportator, au fost condamnați la cele mai mari: pedepse 27 de ani de închisoare și, respectiv, 20 de ani.

Alți doi șoferi au fost condamnați la 13 ani și opt luni de închisoare și 18 ani de închisoare. Cadavrele a 39 de oameni, printre care 8 femei și doi adolescenți de 15 ani, au fost găsite la bordul unei remorci în zona industrială Grays, din estul Londrei. Containerul provenea din portul belgian Zeebrugge.

Victimele au murit de asfixiere și hipertermie, din cauza căldurii și a lipsei de oxigen din spațiul închis al containerului.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE