duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterGherla se află în CARANTINĂ, începând de astăzi. Locuitorii nu vor mai...

Gherla se află în CARANTINĂ, începând de astăzi. Locuitorii nu vor mai putea ieși din oraș

Raed Arafat a semnat ordinul de carantinare zonală a municipiului Gherla. De astăzi, 5 noiembrie, organele de ordine publică vor face filtre la intrarea și ieșirea din localitate.

La propunerea Comitetelor Județene pentru Situații de Urgență din Cluj, Timiș și Sălaj, comandantul acțiunii, Raed Arafat a semnat ordinele de carantinare zonală pentru câteva localități, printre care se află și municipiul Gherla.

Municipiul Gherla intră în carantină începând cu data de 5 noiembrie, fiind obligatorie declarația pe propria răspundere pentru deplasările în afara localității.

Persoanele cu domiciliul în Gherla sunt obligate să completeze o declarație pe propria răspundere unde să își treacă numele, prenumele, adresa sau data de naștere.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE