joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterGreu de dovedit: Scăpat de două ori în dosarul răfuielii de la...

Greu de dovedit: Scăpat de două ori în dosarul răfuielii de la Lotus, interlopul Romi Neguş e anchetat din nou!

Atacul s-a produs în plină zi şi a durat mai puţin de 2 minute. Patru indivizi mascaţi au tăbărât peste un bărbat, izbindu-l cu bâtele sălbatic, chiar şi după ce a căzut la pământ. Apoi au dispărut. Victima, interlopul Marius Lazăr, alias Ciobanu’, cunoscut recuperator şi bătăuş, a ajuns în stare gravă la spital, cu craniul fracturat în două locuri, hemoragie intracraniană, plus o mână şi un picior rupte.

În faţa instanţei au fost trimişi, sub acuzaţia de tentativă de omor, doar doi dintre atacatori, ambii apropiaţi ai interlopului Romulus Markovics, alias Romi Neguş, cu care Lazăr era în duşmănie: Remus Balog, respectiv Cristian Corodi, primul văr, al doilea prieten apropiat al lui Neguş.

Deşi bănuit că a participat şi chiar ar fi coordonat răfuiala, Neguş nu a fost trimis în judecată. Pe numele lui, după cum a descoperit BIHOREANUL, cercetările s-au tergiversat vreme de aproape 7 ani, timp în care dosarul a fost închis în două rânduri. Dar tot de atâtea ori, la cererea victimei, judecătorii au dispus continuarea anchetei, pe motiv că a fost incompletă…

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE