Atacul s-a produs în plină zi şi a durat mai puţin de 2 minute. Patru indivizi mascaţi au tăbărât peste un bărbat, izbindu-l cu bâtele sălbatic, chiar şi după ce a căzut la pământ. Apoi au dispărut. Victima, interlopul Marius Lazăr, alias Ciobanu’, cunoscut recuperator şi bătăuş, a ajuns în stare gravă la spital, cu craniul fracturat în două locuri, hemoragie intracraniană, plus o mână şi un picior rupte.

În faţa instanţei au fost trimişi, sub acuzaţia de tentativă de omor, doar doi dintre atacatori, ambii apropiaţi ai interlopului Romulus Markovics, alias Romi Neguş, cu care Lazăr era în duşmănie: Remus Balog, respectiv Cristian Corodi, primul văr, al doilea prieten apropiat al lui Neguş.

Deşi bănuit că a participat şi chiar ar fi coordonat răfuiala, Neguş nu a fost trimis în judecată. Pe numele lui, după cum a descoperit BIHOREANUL, cercetările s-au tergiversat vreme de aproape 7 ani, timp în care dosarul a fost închis în două rânduri. Dar tot de atâtea ori, la cererea victimei, judecătorii au dispus continuarea anchetei, pe motiv că a fost incompletă…

partajează acest articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.