miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterGuvernul ia în calcul restricţionarea liberei circulaţii pe timp de noapte

Guvernul ia în calcul restricţionarea liberei circulaţii pe timp de noapte

Ludovic Orban a declarat sâmbătă că evaluează o eventuală decizie privind restricționarea circulației pe timp de noapte, din cauza pandemiei.

Decizia are legătură cu faptul că tot mai multe localități au trecut pragul de 3 cazuri de îmbolnăviri la mia de locuitori.

„Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare”, a spus premierul Orban.

Premierul a mai precizat că, deocamdată, nu vor fi luate măsuri suplimentare pentru alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE