Guvernul oferă ajutoare de aproape 259.000 lei pentru persoanele afectate de inundații în Comana și 23 August

Data:

spot_img

Guvernul oferă ajutoare de aproape 259.000 lei pentru 60 de persoane afectate de inundațiile din luna august în Comana și 23 August, a informat, marţi, Prefectura Constanţa, potrivit Agerpres.

„Ca urmare a hotărârii nr.16 din 19 septembrie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prin care au fost solicitate resurse din rezervele de stat, 60 de persoane din Comana şi 23 august au primit ajutoare în valoare de aproximativ 259.000 lei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Instituţia Prefectului – Judeţul Constanţa.

Citește și: Cazul Mario Iorgulescu: „ICCJ își încalcă grav propria jurisprudență”

Conform sursei citate, de la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale (ANRSPS), Prefectura Constanţa a primit, pentru cele două localităţi, următoarele produse: două construcţii uşoare din elemente modulate; un container sanitar; alte bunuri necesare, precum paturi, saltele, perne, pături, aragaze sau butelii.

„Transportul resurselor menţionate până la locaţiile desemnate de Primăriile Comana şi 23 August a fost asigurat de (…) ANRSPS. Autorităţile locale sunt responsabile de recepţia şi gestionarea bunurilor”, se mai arată în comunicat.

Citește și: Diana Șoșoacă, anchetată de Parchetul General pentru declarațiile antisemite de după respingerea candidaturii (surse)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Ministerul Afacerilor Interne / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related