Hackerii ucraineni au piratat posturile TV mari din Rusia de ziua lui Putin | Aktual24

Data:

spot_img

„Cadou” de ziua lui Putin. Hackerii ucraineni au efectuat un atac pe scară largă asupra companiei de radio și televiziune de stat din Rusia, relatează Ukrinform care citează o sursă informată din serviciile secrete ucrainene.

„Încă de dimineață, principalele canale TV de propagandă: ‘Russia 1’, ‘Russia 24’, ‘Russia Culture’, RTR ‘Planeta’ și alte peste 20 au încetat să mai difuzeze online. Potrivit informațiilor serviciilor secrete ucrainene, nu doar difuzarea online a acestor canale TV nu funcționează, ci și cea de televiziune”, a spus interlocutorul.

Citește și: Diana Șoșoacă, anchetată de Parchetul General pentru declarațiile antisemite de după respingerea candidaturii (surse)

El a adăugat că angajații companiei TV ruse de stat se plâng că „toate informațiile de pe servere, chiar și copiile de rezervă, sunt distruse, difuzarea online și serviciile interne nu funcționează, nu există internet și telefonie”.

Responsabilitatea a fost asumată de grupul anonim de hackeri pro-ucrainean „Sudo rm-RF”, care a „atacat” în repetate rânduri Federația Rusă. Așteptăm detalii, a adăugat interlocutorul Ukrinform.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: Studiu. Ce ar trebui să facă Statele Unite ca să contracareze eficient influența Chinei în Europa Centrală și de Est

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Cliff Hang / Pixabay.com)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce au discutat Trump și Putin în timpul conversațiilor private despre Ucraina | Aktual24

Au apărut dezvăluiri despre conținutul conversațiilor private dintre Trump...

Rusia și-a doborât singură o dronă în Donețk | Aktual24

Rusia pierde o dronă stealth S-70 Okhotnik, doborâtă de...