luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterHalep impresionează la Australian Open. Swiatek, fără soluții în optimi,

Halep impresionează la Australian Open. Swiatek, fără soluții în optimi,

Simona Halep, un exemplu de tărie de caracter și de motivație! Sportiva noastră a făcut un nou meci mare la Australian Open, de data aceasta cu Iga Swiatek și s-a calificat în sferturile competiției de la „Antipozi“.

A fost o victorie grea, în trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-4, iar Simona și-a luat, astfel, revanșa după eșecul de la Roland Garros, de anul trecut. De menționat că Halep a revenit din nou spectaculos de la 1-0 pentru adversară, la fel ca și în duelul cu Tomljanovic.

Așa cum era de așteptat, Simona a avut parte de o partidă extrem de dificilă cu tânăra poloneză. La fel ca și la ultima întâlnire directă, sportiva noastră a avut de tras serios pentru fiecare punct, nivelul de agresivitate al Igăi fiind unul extrem de ridicat. Cele două jucătoare au început meciul cu siguranță pe propriul serviciu și au fost de „nedespărțit“ până la scorul de 3-4. În acel moment, Halep a „clacat“ pe serva sa, Swiatek a profitat și a reușit un break decisiv pentru primul set, încheiat 6-3 în favoarea polonezei.

În actul secund, Simona a revenit pe teren mult mai concentrată și mai focusată pe ceea ce avea de făcut. Mai mult de atât, românca a avut execuții dificile, dar bine pregătite și a fost mult mai agresivă chiar și pe serviciul advers. Toate aceste lucruri au ajutat-o pe Simona să pornească excelent în setul doi și să reușească break-ul chiar la 1-0.

Treptat, nivelul de joc al campioanei noastre a crescut din ce în ce mai mult, a luat un al doilea break pe serviciul advers la 4-1 și a trimis meciul în decisiv după 6-1.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE