luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterHalep, victorie rapidă în primul tur la Australian Open

Halep, victorie rapidă în primul tur la Australian Open

Simona Halep a avut parte de un prim tur destul de facil la Australian Open.

Sportiva noastră, care a pierdut în sferturi la Melbourne în faţa rusoaicei Alexandrova, a făcut un meci excelent cu Cabrera şi s-a calificat în faza următoare a turneului de la Antipozi. A fost o victorie în două seturi, scor 6-2, 6-1, după o oră de joc.

Halep a făcut ce a vrut în acest meci, a pierdut doar trei game-uri şi s-a calificat fără probleme în turul al doilea. În primul set, Halep s-a distanţat din start la 4-0, iar apoi l-a încheiat cu 6-2. În actul secund, Cabrera nu a impresionat cu nimic, a făcut foarte multe erori neforţate, iar Simona a luat game după game. La final, tabela a arătat 6-2, 6-1 pentru campioana noastră.h

„Îmi place aici, îmi place să joc împotriva australienilor”, a declarat Halep, zâmbitoare, după victoria reuşită în 59 de minute, având în vedere că în turul secund va înfrunta o altă reprezentantă a gazdelor, Ajla Tomljanovic.

În faza 32-imilor, Simona se va duela cu Ajla Tomljanovic, o altă sportivă care reprezintă ţara gazdă.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE