marți, 18 ianuarie 2022
AcasăRețeaHalucinant! În plină epidemie, angajații Apa Serv fac verificări din casă în...

Halucinant! În plină epidemie, angajații Apa Serv fac verificări din casă în casă « liberinteleorman.ro

Deși la modul declarativ, autoritățile locale se arată preocupate de gradul înalt de contagiozitate manifestat de noul virus, în fapt, ele demonstrează a nu înțelege pe deplin cât de gravă poate deveni situația. Și astfel, operatorul județean de apă al județului Teleorman a trimis oamenilor un anunț scris, potrivit căruia angajații societății Apa Serv îi vor vizita astăzi pentru verificarea consumului de apă rece și a stării tehnice a contoarelor. De aceea, ei roagă populația să le permită angajaților Apa Serv… prezența și accesul în apartament.

În fapt, atitudinea este halucinantă. În timp ce Direcția de Sănătate Publică recomandă populației reducerea la minim a contactelor sociale, prin izolarea la domiciliu, pentru a evita infectarea, Apa Serv își pune angajații în pericol, trimițându-i în apartamentele oamenilor. Și, în același timp, expune populația riscului de contaminare masivă.

“Vă facem cunoscut că în data de 16.03, în intervalul orar 16.30-17.30 se vor citi consumurile de apă rece înregistrate în contoarele montate la nivel de apartament, respectiv consumul înregistrat de contoarul de branșament al scării blocului și va verifica starea tehnică a contoarelor. Vă rugăm să asigurați prezența și accesul în apartament!“, se arată în conținutul anunțului trimis populației de Apa Serv.

Ulterior redactării articolului, am fost contactați de directorul Apa Serv, Ciprian Gurban, care ne-a specificat că anunțul e trimis de săptămâna trecută (când tot epidemie era) și ne-a spus că oamenii sunt așteptați la casierie să plătească facturile.

Anunțurile sunt puse de săptămâna trecută, iar angajații au dispoziție clară să nu intre în apartamente. Se notează indecșii apometrilor declarați de proprietar de la ușa apartamentului. De asemenea, facturile se lasă în ușă sau în cutia poștală, iar consumatorii sunt rugați să se îndrepte spre casierii pentru plată.”, a declarat Gurban.

L-am întrebat dacă există și o variantă de plată online și acesta ne-a spus că plățile se pot face și în conturile trecute în factură, iar indexul se poate declara telefonic la numărul: 0247311272.

Liber în Teleormanhttps://liberinteleorman.ro/
Ziar generalist care acoperă problemele sociale, economice, politice din zona Teleormanului.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE