Handbaliştii de la CSM Oradea au început pregătirile pentru noul sezon competiţional « ebihoreanul.ro

După o pauză de aproximativ cinci luni, handbaliştii de la CSM Oradea au revenit la antrenamente luni, când au demarat pregătirile pentru noul sezon competiţional. Antrenorul George Tăutu, care are la dispoziţie un lot tânăr, cu o medie de vârstă de 20 de ani, are multe noutăţi. Dintre seniorii sezonului trecut au mai rămas doar cinci. Au fost aduşi mulţi tineri, atât de la clubul Alpha Oradea, dar şi de la alte cluburi din ţară.
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Proces de zeci de milioane în cel mai râvnit cartier al Iașului. Retrocedare cu bucluc

Un proces de retrocedare început acum aproape 30 de ani, în urma căruia unii s-au îmbogăţit între timp, ar putea avea parte de o...

Colet surpriză trimis de un fotbalist de la Borussia Dortmund Asociației SOS Autism Bihor

Asociația a primit de la mai multe personalități sportive articole personale care să poată fi licitate pentru a obține donații în sprijinul activităților umanitare.

VIDEO | Dan Barna, după eșecul discuțiilor din Coaliție: “Nu mai acordăm încredere premierului”

După patru ore de discuţii, liderii Coaliției au eșuat luni în a rezolva criza de la guvernare. Se vor întâlni însă și marți.„Fiecare dintre...