miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterHarry, Meghan și prințul Charles, cădere de popularitate după interviul cu Oprah....

Harry, Meghan și prințul Charles, cădere de popularitate după interviul cu Oprah. Regina, neclintită

Scandalul provocat interviul luat de Oprah prințului Harry și soției sale, Meghan Markle, a făcut ca popularitatea acestui cuplu să cunoască cel mai scăzut, conform unui sondaj YouGov.

Următorul personaj a cărui imagine a fost afectată este prințul Charles.

Imediat după interviu, cuplul Harry – Meghan a crescut ușor în popularitate, apoi au scăzut rapid și masiv în ochii britanicilor, conform unui sondaj YouGov. 

Cele mai recente date YouGov arată că 45% dintre britanici au o părere bună despre prințul Harry, în timp ce 48% îl consideră personaj negativ, scorul net fiind -3. Aceasta reprezintă o scădere de 15 puncte față de acum două săptămâni și este pentru prima dată când părerile au fost mai degrabă negative decât pozitive față de prinț.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE