marți, 19 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterHarta secțiilor de votare din străinătate. Unde poți vota la alegerile parlamentare...

Harta secțiilor de votare din străinătate. Unde poți vota la alegerile parlamentare 2020 dacă nu ești în țară?

Alegeri parlamentare 2020. Ministerul Afacerilor Externe a lansat o hartă interactivă joi, 3 decembrie, pe care dacă o accesezi poți să identifici secțiile de votare disponibile în țările din străintătate.

La alegerile parlamentare 2020 și cetățenii români plecați în străinătate vor putea să voteze. În cazul în care o secție de votare va fi schimbată, harta va fi modificată pentru a pune la dispoziție informații în timp real votanților, relatează mediafax.ro.

Astfel, prin această hartă interactivă, votanții români plecați în străinătate vor putea să identifice secțiile din apropierea lor.

În afara țării, alegerile parlamentare 2020 vor fi organizate pe 5 și 6 decembrie, între orele 07:00 și 21:00, ora locală.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE